Hvad siger mine kunder?

Jeg har trænet og udviklet over 10.000 medarbejdere, sælgere, professionelle netværkere, jobsøgere, selvstændige og ledere.

Charlottes webinar om at blive en succesfuld netværker var en stor inspiration for mig og vores medlemmer til, hvordan man som soloselvstændig arbejder mest hensigtsmæssigt sit netværk, og hvad man kan gøre for at styrke og udvikle sit netværk. Charlotte er en dygtig formidler og underviser.
Birgitte Feldborg
Formand for Interesseorganisationen Danske Soloselvstændige
Jeg kan omsætte Charlottes undervisning direkte i min hverdag, så jeg kan klæde mig selv og mine kolleger på til at blive bedre netværkere ved at tænke mere strategisk. Jeg har fået konkrete værktøjer til at udnytte min tid i netværk bedre – og ikke mindst lært, hvordan jeg sætter mål op for min måde at netværke på
Tanja Skjødt-Jakobsen
eventkoordinator i Business Randers.
Jeg har gennem HK Østjylland arbejdet sammen med Charlotte Reeckmann i flere år. Vi benytter hende som underviser i netværkskurser for vores medlemmer. Charlotte møder vores medlemmer med gensidig respekt og høje forventninger. Charlotte er så langt væk fra systemtænkning og klientgørelse, som man kan komme. Hendes udgangspunkt er medlemmernes egne ressourcer og netværk. Der hvor hun virkelig brillierer, er den måde hun får medlemmerne til at vokse, bruge deres netværk til jobskabelse og karriereudvikling. De forløb, Charlotte har faciliteret for os, har haft så gode resultater, at 60% af medlemmerne er kommet i nyt ordinært job indenfor 3 måneder – selv når deltagerne har været langtidsledige.   Charlotte er den bedste netværkscoach, jeg kender – og medlemmerne elsker hende.
Kristian Sørensen,
uddannelsesleder i HK Østjylland
Med et ønske at sætte jobsøgning på skoleskemaet for vores dimitterende årgang af studerende på Zealand Sjællands Erhvervsakademi, kontaktede jeg Charlotte.  Vi har anvendt Netværkskrymmel i undervisningen og fik senere i forløbet Charlotte ind til et oplæg. Her var hun dejligt konkret og i øjenhøjde med de studerende. Med en gennemgang af forskellige netværksstrategier, fik hun effektivt afmonteret fordommen om, at networking kun er for ekstroverte og mest handler om at sparke døre ind og drikke en masse kaffe. Efter Charlottes besøg havde mange af vores studerende fået øjnene op for, at networking også kan være effektivt for dem. De gik til deres jobsøgning med fornyet energi, specifikke værktøjer og mod til at netværke sig til deres første ansættelse.
Mini Jensen
lektor på Zealand
Nu har vi mulighed for at fordele vores netværksaktiviteter ud fra vores medarbejderes netværksstyrker. Jeg er sikker på, at vi ikke bare får langt mere ud af vores markedsføringskroner, men også får gladere medarbejdere med vores nye netværksstrategi.
Torben Lauridsen
landbrugsdirektør i Nykredit
Charlotte afholdt med stor succes en workshop for mig og mine kolleger i Jobcenter Aarhus. Udover at vi helt konkret blev klogere på networking i en karrierekontekst, blev vi også klædt på til at vejlede og rådgive vores jobsøgende optimalt til karrieresamtaler. Vi giver Charlotte de absolut bedste anbefalinger. Hun er med sin høje faglighed klart den mest førende ekspert inden for sit felt – og så er hun en outstanding formidler med en vindende personlighed.
Casper Callesen
Virksomhedskonsulent i Jobcenter Aarhus
Charlotte Reeckmann er et rigtigt frisk professionelt pust. Hun formår at skabe en god energi og at udfordre mennesker til udvikling på en måde, hvor alle føler sig mødt. Charlottes smittende energi har sikret, at mange har overvundet sig selv og taget teten på egen situation i stedet for at lade stå til. Når Charlotte underviser kan det høres. Der er glæde, latter og indlevelse fra alle. Hendes 1:1 sparring er præget af respekt og imødekommenhed. Vi har kun fået gode tilbagemeldinger på hendes indsats.
Morten Tange
indehaver af KarriereCoach
Charlotte kunne både relatere sin undervisning til kursister, som er under uddannelse, de som var i job eller var jobsøgende. Det var virkelig fedt at få et indblik i, hvordan min egen netværksprofil er og hvordan jeg kan udvikle på den. Det gav en god viden omkring, hvordan mit eget netværk er opbygget. Aktiviteterne på workshoppen gav god mening, og det var dejligt aktivt. Der var godt med aktiviteter, så det både var siddende og stående, hvor vi fik hilst på hinanden.
Deltager på en workshop
arrangeret af IDA
Charlotte har af flere omgange hjulpet min virksomhed med at lave personprofiler på medarbejderne, så vi kan sikre det gode samarbejde fremadrettet. Charlotte er en virkelig positiv energibombe, når hun indtager rummet, men hun er samtidig super dygtig til at fornemme andre mennesker og kommunikere med dem på deres måde. Hun ser altid tingene fra flere vinkler og sørger for, at alle føler sig tilpas og taget hensyn til. Da vi fik lavet profiltests, opdagede vi mange nye ting om hinanden, hvilket i den grad har optimeret samarbejdet, da det gik op for os, hvor forskelligt vi egentligt tænker, selvom vi troede, at vi var ret ens. Vi vil helt sikkert bruge Charlotte næste gang, vi skal ansætte.
Lykke Borreskov
indehaver af Borreskov Kommunikation
Hvis du lige nu sidder og overvejer, om du skal melde dig på et kursus med Charlotte som underviser, vil jeg varmt anbefale dig at gøre det. Som person er jeg introvert og meget genert, og derfor var det også udfordrende for mig at tage på kursus, og netværke med andre mennesker. Men jeg er så glad for, at jeg meldte mig til. For kurset har ikke bare hjulpet mig i job, men jeg har samtidig lært utroligt meget om mig selv. Jeg blev opmærksom på, hvordan jeg fremstod som person – og da jeg begyndte at arbejde med det, var det som om, at jeg blomstrede op og begyndte at tro på mig selv og mine evner.
Julie Lisbjerg
kursist på jobsøgningsforløb
Det fedeste arrangement med vildt gode take aways. Super oplæg v/Charlotte – hun brænder så meget igennem og jeg fik flere konkrete ideer og værktøjer at gå hjem og arbejde med.
Deltager på en workshop
arrangeret af IDA
Jasmin Gabay
indehaver af netværksgruppen Lady Lunch Club
Stine Bay Eriksen
bestyrelsesmedlem i forbundet Kommunikation og Sprog i Jobcenter Aarhus
Teis Vester
partner i Atlab