charlotte-om

Mød din netværksekspert

Jeg er foredragsholder, underviser, karriererådgiver og forfatter. Jeg er er uddannet cand.soc i erhvervsøkonomi og psykologi fra Aarhus Universitet – og har lige siden studiet været optaget af samspillet mellem mennesker, og hvilken betydning gode relationer har for vores liv og de resultater, vi skaber. 

Jeg har siden 2013 arbejdet professionelt med networking og udvikling af mennesker, hvor jeg har trænet over 10.000 medarbejdere, sælgere, ledere, jobsøgere og selvstændige.

Jeg har altid set mit netværk som et af mine mest værdifulde redskaber. For eksempel fik jeg mit første konsulentjob gennem netværk, og har aldrig lavet opsøgende salg i alle de år, hvor jeg har været selvstændig fuldtidskonsulent.

I min konsulentvirksomhed, C|Reeckmann, har jeg faciliteret 15 forskellige erhvervsnetværksgrupper og derigennem har jeg opbygget en enorm viden og erfaring inden for både netværksfacilitering og hvad der skal til for at skabe kvalitet i de erhvervsnetværk, der findes.

I dag er det bestemt ikke svært at finde en netværksgruppe at være en del af, men det interessante er nærmere, hvordan vi skaber kvalitet i de netværk, vi indgår i. Det er netop dét, succesfuld networking handler om at gøre.

På baggrund af min erfaring og faglige viden, skrev jeg netværksbogen, Netværkskrymmel, der udkom i oktober 2021 og som mine forløb selvfølgelig bygger på.

Jeg tror på, at networking er en kompetence, der er på lige fod med at læse, regne og skrive. Og alle – ja, også dig – kan blive en succesfuld netværker, når du kender til mentaliteten og dine egne styrker og udviklingspotentiale.

Min store drøm er at gøre alle mennesker til den bedste netværksudgave af sig selv – for at kende nogen, der kan hjælpe dig med lige netop det problem, du står med, er den bedste følelse. Og så løser det dine udfordringer meget hurtigere. Og ja, så tror jeg på, at det også gør verden til bedre sted, når vi har fokus på at hjælpe og løfte hinanden. 

ananas i egen juice til dig

- der elsker tal (og facts):