netværksuddannelse

Networking er en kompetence, der kan læres, trænes og udvikles lige som det at skrive, læse og skrive. Derfor har jeg udviklet en uddannelse i Strategisk Networking. 

Virksomheder kan bruge millioner af kroner om året på netværksaktiviteter. Networking er nemlig en arbejdsopgave, der er indlejret i mange stillinger – men ofte glemmer vi, at for at skabe de bedst mulige forudsætninger for de bedst mulige resultater, så kræver disciplinen en onboarding – som alle andre opgaver gør. 

Forløbet er til dig, som gerne vil brande dig selv og/eller din virksomhed, som gerne vil etablere nye kontakter, relationer, salgs- og samarbejdsmuligheder og som gerne vil stå stærkt i netværkssammenhænge.

Under forløbet sætter du retning for både dit eget og din virksomheds netværksarbejde. Du bliver bevidst om dit formål med at netværke og styrker dine personlige netværkskompetencer.
Og så du får værktøjer, der sætter dig i stand til at arbejde strategisk i netværk

Når du har gennemført netværksuddannelsen, kan du:

  • Lægge en effektiv netværksstrategi der matcher din netværksprofil og dine mål
  • Strategisk udvælge netværksaktiviteter for dig, dine medarbejdere og din virksomhed 
  • Arbejde aktivt med videndeling
  • Evaluere netværksdeltagelsen i forhold til din virksomheds strategiske mål og din personlige udvikling

Skal vi tage en snak om jeres muligheder?

Der er tre muligheder for et forløb:

Indimellem åbner jeg for tilmelding til åbne forløb. Hvis der ikke er datoer i kalenderen nu, er du meget velkommen til at skrive til mig vedrørende din interesse. 

Du kan tage Strategisk Networking som en enkeltstående uddannelse eller som et valgfag på en hel akademiuddannelse i salg og markedsføring eller på andre akademiuddannelser. 

Strategisk networking afsluttes med en mundtlig prøve på baggrund af en eksamensportfolio. 

Der er intern censur og du får en karakter efter 7-trinsskalaen.

Faget giver 5 ECTS-point. 

Læs mere om uddannelsen, tilmelding og datoer for næste forløb her

Vidste du, at du har mulighed for at få finansieret din deltagelse via omstillingsfonden eller finanskompetencefonden. Læs mere her eller kontakt mig for mere information. 

  • Bruger I en formue på indsatser i netværksaktiviteter og følger resultaterne ikke med?
  • Ønsker I at klæde jeres medarbejdere endnu bedre på til at repræsentere virksomheden i netværkssammenhænge?
  • Ønsker I en mere effektiv videndeling?
  • Vil I sætte fokus på relationssalg og gode kunderelationer?

Strategisk networking dækker over mange områder lige fra netværksprofiler, netværksstrategi, brandingprofiler, kundeadfærd, salg og kommunikation. Kontakt mig, så vi kan skræddersy et forløb lige præcis til jeres behov.

Eksamen er her en mulighed – men ikke et krav. 

Jeg arbejder pt. på en online netværksuddannelse, som både bliver mulig at tage selv og sammen med os andre. Du kan skrive til cr@creeckmann.dk eller melde dig gratis ind i Netværksklubben for at blive blandt de første, der får besked, når uddannelsen er åben for tilmelding

Nærvær gør en stor forskel i vores relationer. Det giver os oplevelsen af at blive set, hørt og forstået. Desværre mangler det i mange relationer, når hamsterhjulet ruller derudad i hverdagen. Beslut dig for at trykke på nærværsknappen, uanset hvem du er sammen med i dag.

Hvad siger andre?

Nu har vi mulighed for at fordele vores netværksaktiviteter ud fra vores medarbejderes netværksstyrker. Jeg er sikker på, at vi ikke bare får langt mere ud af vores markedsføringskroner, men også får gladere medarbejdere med vores nye netværksstrategi.
Torben Lauridsen
landbrugsdirektør i Nykredit Bank Viborg. 
Jeg kan omsætte undervisningen direkte i min hverdag. Jeg kan nu klæde mine kollegaer på til at blive bedre netværkere ved at tænke mere strategisk. Jeg kan varmt anbefale dig at læse Strategisk networking med Charlotte, fordi det giver dig perspektiv på det at netværke. Du får værktøjer til at udnytte din tid i netværk bedre – og du lærer at sætte mål op for din måde at netværke på.
Tanja Skjødt-Jakobsen
eventkoordinator i Business Randers.

Det siges, at hunde ikke kan stoppe sig selv, men ville æde til de brækkede sig, hvis de fik ubegrænset mad. Det samme gælder for mange mennesker og taletid – ordnani er et udbredt fænomen.

Bastian Overgaard, Silent Co-creation