netværksprofilen

Networking er for alle. Dét er en af mine helt store hovedpointer – også selvom du måske lige nu sidder og tænker, at det bestemt ikke må gælde dig. Fordi du er sådan en, der … (indsæt selv hæmmende overbevisning). 

Men networking ER for alle. Der hvor det kan gå galt for dig er, hvis du tror, du skal netværke på samme måde som mig, din nabo, chef, veninde eller samarbejdspartner. 

Til at arbejde fagligt og struktureret med netværksadfærd, har jeg sammen med testudbyderen, e-stimate, udviklet en netværksprofiltest, der kort og simpelt er et effektivt værktøj til at kortlægge sine styrker, udviklingspotentiale og præferencer i forbindelse med networking. På den måde kan du lægge en netværksstrategi, der matcher profilen. 

Du kan få din netværksprofiltest ved at udfylde formularen nedenfor.

Herefter får du et link til log-in til testen, der tager ca. 10-15 minutter. Derudover får du et link til mit bookingsystem, så du kan få en overlevering af din netværksprofiltest. Du vil efter overleveringen modtage din profil i en rapport på X sider i en pdf. 

Andre profilværktøjer

Trænger I til at sætte fokus på relationerne og samarbejdet i jeres team eller afdeling? Eller har du brug for indsigt i din egen profil med henblik på karriere eller personlig udvikling?

Lad os gøre noget ved det.

Når du både kender dig selv, dine kolleger og kunder, bliver det meget lettere for dig at lykkes. Når I kender hinanden, øger I forståelsen af hinanden og styrker dermed samarbejdet.

Profilværktøjer fortæller noget om menneskers adfærdspræferencer. Profiler kan med fordel anvendes i udviklingen af salg, ledelse, kultur, samarbejde og selvindsigt samt ved rekruttering.

Men et profilværktøj bør aldrig stå alene – uanset formålet. Analysen og fortolkningen kræver dialog og indsigt i nuancerne af profilen.

Jeg er certificeret e-stimates profilværktøjer og anvender e-disc, e-interpersonal, e-team og netværksprofiltesten, som jeg har været med til at udvikle

Brug tid på at lytte til andre i dag.

Øv dig i at lytte for at forstå, og husk, at du ikke kan lytte med ord i munden.

Hvad siger andre?

Charlotte har af flere omgange hjulpet min virksomhed med at lave personprofiler på medarbejderne, så vi kan sikre det gode samarbejde fremadrettet. Charlotte er en virkelig positiv energibombe, når hun indtager rummet, men hun er samtidig super dygtig til at fornemme andre mennesker og kommunikere med dem på deres måde. Hun ser altid tingene fra flere vinkler og sørger for, at alle føler sig tilpas og taget hensyn til. Da vi fik lavet profiltests, opdagede vi mange nye ting om hinanden, hvilket i den grad har optimeret samarbejdet, da det gik op for os, hvor forskelligt vi egentligt tænker, selvom vi troede, at vi var ret ens. Vi vil helt sikkert bruge Charlotte næste gang, vi skal ansætte.
Lykke Borreskov
indehaver af Borreskov Kommunikation
Nu har vi mulighed for at fordele vores netværksaktiviteter ud fra vores medarbejderes netværksstyrker. Jeg er sikker på, at vi ikke bare får langt mere ud af vores markedsføringskroner, men også får gladere medarbejdere med vores nye netværksstrategi.
Torben Lauridsen
landbrugsdirektør i Nykredit