netværkskrymmel

I oktober 2021 udgav jeg netværksbogen, Netværkskrymmel. Det er en letlæselig og appetitvækkende håndbog på 240 sider, der samler alt, hvad du skal vide om strategisk networking. Den er til dig, der gerne vil udvikle dig karrieremæssigt og personligt. Bogen bruges desuden også på mine workshop- og uddannelsesforløb og bliver anvendt som pensum på flere uddannelser – herunder Strategisk Networking på Erhvervsakademi Dania.  

Prisen er kr. 249,95 og du kan bestille dit eksemplar via mit forlag lige her

Hvis du skal bruge flere eksemplarer, kan du sende mig en mail. Jeg kan give dig en attraktiv rabat ved køb af over 10 bøger. Kontakt mig endelig også, hvis du ønsker at gøre brug af Netværkskrymmel i en undervisningssammenhæng. 

Er du klar til at blive verdensmester i at netværke?

Uden at blive kvalt i dårlig filterkaffe, et for stort tidsforbrug og visitkortbytteri? Godt!

Du kan nemlig nå rigtig langt med at foretage små positive handlinger – det, vi også kan kalde Netværkskrymmel. Måske tænker du, at netværk kun er for supersociale og udadvendte mennesker? Netværk er for alle. For dig, der er introvert. For dig, der er ekstrovert. For dig, der er et sted midt imellem.

For at blive en succesfuld netværker skal du vide, hvordan du netværker på en måde, der passer til dig. Du skal kende til netværksmentaliteten og være helt skarp på, hvad du selv kan bidrage med, hvad du har brug for hjælp til, og hvordan du arbejder hensigtsmæssigt med din adfærd.

Denne håndbog indeholder alt, hvad du skal bruge af viden, nøglebegreber og konkrete øvelser for at udvikle dig til at blive den bedste netværksudgave af dig selv. Det vil gavne dig både privat og professionelt. Mit mål med bogen er ikke bare, at du læser den, men at du flytter dig. Ændrer adfærd.

Så: Er du klar til det?

Brug iltmasken på dig selv først, og hold fokus på din energi-balance. Hvad giver dig energi? At grine, læse, snakke, motion, være kreativ …

Når du er fyldt med energi, smitter det af på de mennesker, du har omkring dig. Så mere af det, tak.

Hvad siger andre?

Denne bog klæder dig på til fremtiden. For det at vi skal vide alting selv, og ikke dele det med andre, er en måde at tænke på, som har mødt sin udløbsdato. Fremtidens måde at netværke på er gavmild og tålmodig. Det er et dannelsesprojekt, hvor du lærer at mestre dit eget liv i samspil med andre, og får hjulpet en hel masse andre mennesker i processen. Jeg vil anbefale alle at læse denne velskrevne bog om det samfundsrelevante emne.
Anne Skare Nielsen
Fremtidsforsker, Universal Futurist
Større virksomheder kan bruge millioner af kroner om året på at have medarbejdere i erhvervsnetværk. Der er et stort behov for at uddanne dem i at blive dygtige netværkere. Denne bog er yderst relevant for virksomheder, der ønsker at give deres medarbejdere de bedste forudsætninger for at lykkes i deres netværksarbejde.


Tom Gajda Kristense
Direktør, Unico Leasin
Vi kan se, at 60 % af vores medlemmer – også langtidsledige – kommer i nyt ordinært job inden for 3 måneder, når de anvender Charlottes netværkstilgang, viden og redskaber. Vi er derfor meget glade for, at hendes guldkorn endelig er samlet i denne bog, så endnu flere kan hjælpes videre i deres karriere.


Kristian Sørensen
Uddannelses- og udviklingskonsulent, HK Østjylland