Foredrag & Workshops

Med mine foredrag og workshops, viser jeg  jer, hvordan I succesfuldt kan arbejde med networking og derigennem skabe de resultater, I drømmer om: loyale kunder, nye kunder, øget omsætning, et stærkt brand, adgang til viden, sparring og indflydelse, nye karrieremuligheder, trivsel og samarbejde. 

Jeg holder foredrag og workshops inden for strategisk networking, adfærd og kommunikation målrettet:

  • private virksomheder, der ønsker at optimere netværksaktiviteter samt styrke trivsel og samarbejdet
  • a-kasser, jobcentre og private aktører, der sætter fokus på networking for både medarbejdere og jobsøgere
  • uddannelsesinstitutioner, der ønsker at sætte fokus på jobsøgning og networking allerede inden, de studerende dimitterer
  • erhvervsnetværk og ledernetværk, der ønsker et boost og konkrete redskaber til at optimere deres netværksarbejde. 

Mine foredrag og workshop er  altid involverende og leveres med motivation, høj faglighed og god energi, der får alle med. 

Skal vi tage en snak om Jeres muligheder?

At netværke er en kompetence, der er mindst lige så vigtig som at kunne læse, skrive og regne. Det er en kompetence, der har stor betydning for din succes – både personligt og professionelt.

Hvad siger andre?

Nu har vi mulighed for at fordele vores netværksaktiviteter ud fra vores medarbejderes netværksstyrker. Jeg er sikker på, at vi ikke bare får langt mere ud af vores markedsføringskroner, men også får gladere medarbejdere med vores nye netværksstrategi.
Jeg kan omsætte undervisningen direkte i min hverdag. Jeg kan nu klæde mine kollegaer på til at blive bedre netværkere ved at tænke mere strategisk. Jeg kan varmt anbefale dig at læse Strategisk networking med Charlotte, fordi det giver dig perspektiv på det at netværke. Du får værktøjer til at udnytte din tid i netværk bedre – og du lærer at sætte mål op for din måde at netværke på.

Ligesom du skal vide, på hvilke områder du skaber værdi for andre, skal du også vide, hvordan andre kan skabe værdi for dig. Tænk allerede nu over, hvorfor du netværker, og hvad du mangler hjælp til.