1:1 rådgivning

Står du et sted i dit liv, hvor du føler, der skal ske noget nyt? Så er 1:1 rådgivning noget for dig. Har du brug for en sparringspartner til at hjælpe dig med at finde ud af, hvilken retning du skal have på dit liv og arbejdsliv? Så står jeg klar til at hjælpe dig videre med 1:1 rådgivning. 

Rådgivningen, kan være noget for dig, hvis du er jobsøgende, ønsker at (gen)finde din professionelle gnist eller overvejer at skifte retning på dit arbejdsliv. 

Rådgivning kan også bruges, hvis du bare ønsker at vende dine ønsker og drømme med mig, for at finde ud af, om det rent faktisk er noget, du vil realisere. 

Det kan også være, at du oplever problemer i dine relationer, har svært ved at skabe relationer og/eller har samarbejdsvanskeligheder. 

Med min personlige sparring kombineret med den viden og de kontakter, jeg har gennem mit stærke netværk – specielt i det private erhvervsliv – kan jeg hjælpe dig godt på vej med min rådgivning. 

Det kan både foregå fysisk i Aarhus C eller online. 

Jeg vægter nærvær, respekt, positiv energi og handling meget højt. 

Du kan booke en tid til 1:1 rådgivning her:

I dag vil jeg gerne have dig til at sætte dig for at bidrage til den gode stemning i de sociale interaktioner, du indgår i. Det kan være til en venneaftale, over for dine kolleger på arbejdspladsen, til et netværksmøde eller til et kundemøde.

Hvad siger andre?

Efter et 1:1 forløb med Charlotte, har jeg fået troen tilbage på mig selv. Charlotte evner at lytte, forstå og samtidig udfordre på en kærlig måde. Jeg var kørt i hårdknude i mit arbejdsliv, og manglede mod og energi til at se mine muligheder. Dem fik jeg i samarbejde med Charlotte skitseret, og med hendes hjælp var jeg i et nyt job efter 2 måneder, som jeg elsker at stå op til hver dag. .
Overvejer du et forløb med Charlotte, så er mit største råd: Gør det. Du vil aldrig fortryde det. Jeg kan slet ikke sætte skrevne ord på den forskel, det har gjort for mig at vende mit arbejdsliv og mine udfordringer med Charlotte. Hendes nysgerrighed, viden og input har ikke bare flyttet mig mentalt og menneskeligt et bedre sted hen, men har også gjort, at jeg fik afklaring og har formået at gøre noget ved alle de ting, jeg længe har ønsket at gøre noget ved. Den følelse er ubeskrivelig. Tak.