Viden

Min nyeste bog om netværk og relationer "Netværkskrymmel" er udkommet på forlaget Griffle.

NETVÆRKS KRYMMEL

Det er en spritny, letlæselig og appetitvækkende håndbog på 240 sider, der samler alt hvad du skal vide omkring strategisk networking. Den er til dig, der gerne vil udvikle dig karrieremæssigt og personligt. Bogen skal bruges på mine uddannelses- og kursusforløb.

Prisen er kr. 249,95

Er du klar til at blive verdensmester i at netværke?

Uden at blive kvalt i dårlig filterkaffe, et for stort tidsforbrug og visitkortbytteri? Godt!

Du kan nemlig nå rigtig langt med at foretage små positive handlinger – det, vi også kan kalde Netværkskrymmel. Måske tænker du, at netværk kun er for supersociale og udadvendte mennesker? Netværk er for alle. For dig, der er introvert. For dig, der er ekstrovert. For dig, der er et sted midt imellem.

For at blive en succesfuld netværker skal du vide, hvordan du netværker på en måde, der passer til dig. Du skal kende til netværksmentaliteten og være helt skarp på, hvad du selv kan bidrage med, hvad du har brug for hjælp til, og hvordan du arbejder hensigtsmæssigt med din adfærd.

Denne håndbog indeholder alt, hvad du skal bruge af viden, nøglebegreber og konkrete øvelser for at udvikle dig til at blive den bedste netværksudgave af dig selv. Det vil gavne dig både privat og professionelt.Mit mål med bogen er ikke bare, at du læser den, men at du flytter dig. Ændrer adfærd.

Så: Er du klar til det?

Eller bestil den ved at sende mig en mail på cr@creeckmann.dk

Læsere siger...

Denne bog klæder dig på til fremtiden. For det at vi skal vide alting selv, og ikke dele det med andre, er en måde at tænke på, som har mødt sin udløbsdato. Fremtidens måde at netværke på er gavmild og tålmodig. Det er et dannelsesprojekt, hvor du lærer at mestre dit eget liv i samspil med andre, og får hjulpet en hel masse andre mennesker i processen. Jeg vil anbefale alle at læse denne velskrevne bog om det samfundsrelevante emne.
Anne Skare Nielsen
Fremtidsforsker, Universal Futurist
Større virksomheder kan bruge millioner af kroner om året på at have medarbejdere i erhvervsnetværk. Der er et stort behov for at uddanne dem i at blive dygtige netværkere. Denne bog er yderst relevant for virksomheder, der ønsker at give deres medarbejdere de bedste forudsætninger for at lykkes i deres netværksarbejde.
Tom Gajda Kristense
Direktør, Unico Leasin
Vi kan se, at 60 % af vores medlemmer – også langtidsledige – kommer i nyt ordinært job inden for 3 måneder, når de anvender Charlottes netværkstilgang, viden og redskaber. Vi er derfor meget glade for, at hendes guldkorn endelig er samlet i denne bog, så endnu flere kan hjælpes videre i deres karriere.
Kristian Sørensen
Uddannelses- og udviklingskonsulent, HK Østjylland