Hvem er jeg

Min tilgang til mennesker er altid åben, imødekommende og uformel. Jeg glæder mig også til at snakke med dig..

CHARLOTTE
REECKMANN

Om mig

Jeg brænder for at hjælpe mennesker og virksomheder med at skabe gode relationer. Jeg tror på, at gode relationer er vigtig forudsætning for at skabe resultater, læring og trivsel.

Jeg er uddannet cand.soc. i erhvervsøkonomi og psykologi fra Aarhus Universitet, og har gennem de sidste mange år beskæftiget mig med netværk og udvikling af mennesker. Jeg har siden 2013 faciliteret omkring 15 erhvervsnetværksgrupper – og har derigennem hjulpet omkring 500 professionelle netværkere med at skabe værdi for hinanden.

Derudover brænder mit hjerte for at klæde de unge mennesker på til at netværke. I min optik bør netværk faktisk komme på skoleskemaet. Jeg har undervist over 1500 jobsøgende og hjulpet dem videre i karrieren ved at styrke deres netværkskompetencer.

Jeg er certificeret bruger af e-stimates profil- og testværktøjer, og anvender ofte værktøjet, når jeg uddanner mine kursister til at blive endnu bedre til at netværke og når jeg sætter fokus på klar kommunikation og det gode samarbejde i virksomhederne.

"Networking bør komme på skoleskemaet"

“At netværke er en kompetence, der er mindst lige så vigtig som at kunne læse, skrive og regne. Det er en kompetence, der har stor betydning for din succes – både personligt og professionelt. Jeg tror på, at evnen til at netværke skiller de rigtig dygtige medarbejdere fra de mindre dygtige. Netop derfor skal der være fokus på det allerede i skolen.”

Charlotte Reeckmann

Jeg har faciliteret for blandt andre: